Εγκαταστάσεις

Το Ε.Α.Ν.Κ.Ι (Εθνικό Αθλητικό Ναυτικό Κέντρο Ιωαννίνων) είναι μια μεγάλη εγκατάσταση με υψηλές προδιαγραφές αθλητικό κέντρο με κλειστό γυμναστήριο που πραγματοποιούνται αθλήματα μπάσκετ, βόλεϊμπολ, χάντμπολ, τζούντο, άρση βαρών, εξωτερικά γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, στίβου, τένις, κλειστό κολυμβητήριο με θερμαινόμενη πισίνα 50 μέτρων και μικρή πισίνα, κλειστό κωπηλατήριο, θαλάσσιο σκι, ιστιοπλοΐα, κανοε- καγιάκ και αθλητικούς ξενώνες.

Ο Ναυτικός Όμιλος Παμβώτιδος στεγάζεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ε.Α.Ν.Κ.Ι (Εθνικο Αθλητικο Ναυτικο Κεντρο Ιωαννινων) που περιλαμβάνουν λεμβαρχεία. Στα λεμβαρχεία υπάρχουν στη διάθεση των αθλητών-τριών αρκετές βάρκες καγιάκ για τις προπονήσεις και σωστική λέμβο για την ασφάλεια και την εποπτεία των αθλητών-τριών στην λίμνη.

Στον υπόλοιπο χώρο στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνει αίθουσα γυμναστηρίου εξοπλισμένη με όλα τα απαιτούμενα όργανα γυμναστικής, σε αυτές προπονούνται οι αθλητές τις ημέρες που λόγω καιρικών συνθηκών δεν μπορούν να προπονηθούν στη λίμνη, καθώς και αποδυτήρια και χώροι υγιεινής.