Τελευταία νέα

30/7/2014 - 11:27:49 μμ

Έπεσε η αυλαία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2014 Εφήβων/Νεανίδων & Νέων Ανδρών/Γυναικών (U23) στο Szeged της Ουγγαρίας,στο άθλημα του κανοε καγιακ . Ο 16χρόνος αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Παμβωτιδος Χρυσικος Νικόλαος έφτασε μέχρι τη ημιτελικά του αγωνίσματος Κ2 1000μ έφηβων με χρόνο 3.34'.229 Η πρόκριση στα ημιτελικά θεωρείτο μεγάλη επιτυχία δίνοντας μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον

Έπεσε η αυλαία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2014  Εφήβων/Νεανίδων & Νέων Ανδρών/Γυναικών (U23) στο Szeged της Ουγγαρίας,στο άθλημα του κανοε καγιακ .

Ο 16χρόνος  αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Παμβωτιδος Χρυσικος  Νικόλαος  έφτασε μέχρι τη ημιτελικά του αγωνίσματος Κ2 1000μ έφηβων με χρόνο 3.34’.229

Η πρόκριση στα ημιτελικά θεωρείτο μεγάλη επιτυχία δίνοντας μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον 

 

 Συμφωνα με την ελληνικη ομοσπονδια  η  παρουσία των Ελλήνων αθλητών μόνο αισιόδοξη και θετική μπορεί να χαρακτηριστεί, αναλογιζόμενοι την περιορισμένη επιχορήγηση της Ομοσπονδίας μας από την Γ.Γ.Α. που έχει ως συνέπεια οι αθλητές των Εθνικών ομάδων να στερούνται τις απαραίτητες συνθήκες προετοιμασίας για αγώνες επιπέδου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Παρά ταύτα, χάρη στην προσπάθεια των αθλητών μας και τη συνδρομή των Σωματείων τους, η Ελληνική αποστολή πληρωμάτων της να συμμετέχει με αξιοπρέπεια και την συντριπτική πλειοψηφία να διεκδικεί μέσω των Ημιτελικών σειρών μια θέση στους τελικούς (μεγάλους ή μικρούς).