Τελευταία νέα

15/11/2012 - 10:46:22 πμ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΜΒΩΤΙΔΟΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΝΟΕ - ΚΑΓΙΑΚ Η/Ν «ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ 2010» Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 02 Οκτωβρίου 2010 ο διασυλλογικός αγώνας κανόε - καγιάκ ήρεμων νερών που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Παμβώτιδος. Στους αγώνες συμμετείχαν εκατό (100) αθλητές/τριες από σωματεία της Θεσσαλονίκης, Καλαμαριά, Γιαννιτσών, Βόλου, Μεσολογγίου, Αργοστολίου, Αθήνας, Σαλαμίνας.

 

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΜΒΩΤΙΔΟΣ
ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΝΟΕ - ΚΑΓΙΑΚ Η/Ν «ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ 2010»
 
 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 02 Οκτωβρίου 2010 ο διασυλλογικός αγώνας κανόε – καγιάκ ήρεμων νερών που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Παμβώτιδος. 
Στους αγώνες συμμετείχαν εκατό (100) αθλητές/τριες από σωματεία της Θεσσαλονίκης, Καλαμαριά, Γιαννιτσών, Βόλου, Μεσολογγίου, Αργοστολίου, Αθήνας, Σαλαμίνας.
 
Οι αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Παμβώτιδος διέπρεψαν στα αγωνίσματα τους γεμίζοντας με ελπίδες για το μέλλον του αθλήματος στην πόλη μας.
 
Ο Ναυτικός Όμιλος Παμβώτιδος συνέλεξε πέντε χρυσά, τέσσερα αργυρά, και τέσσερα χάλκινα.
Συγκεκριμένα, ένα αργυρό και δυο χάλκινα μετάλλια κατέλαβε ο Γεωργούλας Χαρίσης, ένα αργυρό ο Μπανδέλης Βασίλειος, δυο χρυσά η δήμου Λυδία, ένα χάλκινο η Νάτση Ευδοξία,  ένα χάλκινο η Μπλίζου Στεφανία, ένα χρυσό και ένα χάλκινο ο Κασσής Αλέκος, ένα χρυσό και ένα χάλκινο ο Καρκανάκης Ευθύμιος, ένα χρυσό ο Τζιόρας Βασίλειος, ένα χρυσό και ένα αργυρό η Σακκά Χριστίνα, ένα χρυσό και ένα αργυρό η Σακκά Γεωργία, ένα χρυσό η Μάνου Αθηνά, ένα χρυσό η Καρακίτσου Πηνελόπη, δυο χρυσά ο Νικολάου Χρήστος, δυο χρυσά ο Καζάζης Χαράλαμπος, ένα χρυσό ο Μαραζόπουλος Βασίλειος, ένα χρυσό ο Χριστογιάννης Κωνσταντίνος, ένα αργυρό ο Κρανάς Κωνσταντίνος, ένα αργυρό ο Χαρίσης Δημήτριος, ένα αργυρό ο Ρέμος Βασίλειος, ένα αργυρό ο Τσιρώνης Ευάγγελος. 
 
Επίσης την έβδομη θέση κατέλαβε ο Μπάρκας Δημήτριος, την τέταρτη θέση η Σακκά Ειρήνη, την τέταρτη θέση η Μαγιοπούλου Αλεξάνδρα, την έκτη θέση ο Ιωάννου Θεοχάρης, την πέμπτη θέση ο Χρυσικός Νικόλαος, 
 
Όποιος επιθυμεί να εγγραφεί, μπορεί να επικοινωνήσει με τον προπονητή του ομίλου Νικολάου Χρήστο στο τηλέφωνο 6937667799.