Τελευταία νέα

13/5/2013 - 10:37:13 πμ

2 αθλητές-τρεις του Ναυτικού Ομίλου Παμβωτιδος στην εθνικη ομάδα κανοε -καγιάκ

 

 

2 αθλητές-τρεις του Ναυτικού Ομίλου Παμβωτιδος στην εθνικη ομάδα κανοε -καγιάκ

 

 

Στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά ολοκληρώθηκε το 3ο τεστ των Εθνικών Ομάδων Σπριντ. Στις δοκιμασίες συμμετείχαν οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες απ’ όλη την Ελλάδα,σ’ ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνε αποστάσεις 1.000μ. και 200μ. σε μονοθέσια σκάφη (Κ1) για τους εφήβους και 500μ και 200μ για τις νεάνιδες

Την πολυπόθητη πρόκριση κέρδισαν στην κατηγορία των εφήβων ο Γιανκουλας Λουκάς

και στην κατηγορία των νεανίδων η Δήμου Λυδία, στελεχώνοντας την εθνική ομάδα. Οι δυο αθλητές-τριες θα αντιπροσωπεύσουν τα ελληνικά χρώματα σε μεγάλες διοργανώσεις σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα , όπου και αναμένονται στο προσεχές διάστημα.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής του συλλόγου αναφέρει πως οι αθλητές-τρεις έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κερδίζοντας επάξια την τιμητική θέση στην εθνική ομάδα του κανοε-καγιακ , και είμαστε σίγουροι ότι θα αντιπροσωπεύσουν την Ελλάδα μας αντάξια στις διοργανώσεις του εξωτερικού.

Το σωματείο της Παμβωτιδος εύχεται στους παραπάνω αθλητές να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους και να δώσουν τον καλύτερο αγωνιστικό αποτέλεσμα ,τιμώντας όχι μόνο την πόλη των Ιωαννίνων άλλα και όλη την Ελλάδα στις δύσκολες εποχές οπού και βιώνουμε.